ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα της απάτης ένας 71χρονος ιερέας στο Ηράκλειο

Δημοσίευση 22 Ιουνίου 2011, 10:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θύμα της απάτης ένας 71χρονος ιερέας στο Ηράκλειο
Facebook Twitter Whatsapp
Θύμα εξαπάτησης από άγνωστο άτομo έπεσε 71χρονος ιερέας στο Ηράκλειο ο οποίος κατήγγειλε ότι τη Δευτέρα δέχθηκε τηλεφώνημα στο κινητό του από έναν άνδρα που του συστήθηκε ως κληρικός και υπάλληλος του πρώην Ταμείο Κληρικών Ελλάδος και κατάφερε να τον πείσει να του καταβάλει -με το πρόσχημα της επιστροφής  παρακρατήσεων από μισθούς του-  το ποσό των 14.650.
Θύμα εξαπάτησης από άγνωστο άτομo έπεσε 71χρονος ιερέας στο Ηράκλειο ο οποίος κατήγγειλε ότι τη Δευτέρα δέχθηκε τηλεφώνημα στο κινητό του από έναν άνδρα που του συστήθηκε ως κληρικός και υπάλληλος του πρώην Ταμείο Κληρικών Ελλάδος και κατάφερε να τον πείσει να του καταβάλει -με το πρόσχημα της επιστροφής  παρακρατήσεων από μισθούς του-  το ποσό των 14.650. Πράγματι ο ανυποψίαστος ιερέας , όπως είπε, έβαλε τα χρήματα στους  λογαριασμούς τριών ατόμων, ως φόρο που αναλογεί στο συνολικό ποσό των 47.000 ευρώ, το οποίο επρόκειτο να του επιστραφεί με τη μορφή παρακράτησης αλλά τότε διαπίστωσε ότι επρόκειτο για...απάτη!

Ο 71χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας  Ηρακλείου που διενεργεί τη σχετική προανάκριση.Πηγή: cretalive.gr