ΕΛΛΑΔΑ

Kρεμάλες και εξώδικα έξω από τα γραφεία των βουλευτών Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση 22 Ιουνίου 2011, 18:41 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Kρεμάλες και εξώδικα έξω από τα γραφεία των βουλευτών Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ
Facebook Twitter Whatsapp
Κρεμάλες και εξώδικα άφησαν έξω από τα γραφεία των Βουλευτών Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ οι Αγανακτισμένοι, στέλνοντας μήνυμα με αρκετά σκληρό τρόπο. Συγκέντρωση και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Κρεμάλες και εξώδικα άφησαν έξω από τα γραφεία των Βουλευτών Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ οι Αγανακτισμένοι, στέλνοντας μήνυμα με αρκετά σκληρό τρόπο. Συγκέντρωση και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Eπιπλέον, οι Αγανακτισμένοι της Πάτρας πραγματοποίησαν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχαν προαναγγείλει, έστω και με δυο ώρες καθυστέρηση. Έτσι, επισκέφθηκαν τα γραφεία των Βουλευτών Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ, θυροκολλώντας τα σχετικά εξώδικα, που έχουν υπογραφεί από πολλούς Πατρινούς, αλλά και αφήνοντας μια... κρεμάλα!

Η ιδιότυπη μορφή διαμαρτυρίας επεκτάθηκε και στα τέσσερα γραφεία των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Γεροκωστοπούλου.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν συνολικά 200 άτομα, ενώ δεν σημειώθηκε καμία ένταση, καθώς τόσο τα γραφεία των Βουλευτών όσο και το κεντρικό του ΠΑΣΟΚ ήταν κλειστά.Πηγή: dete.gr