ΕΛΛΑΔΑ

To ελαιόλαδο αποτελεί «μυστικό» ομορφιάς για την Julia Roberts

Δημοσίευση 22 Ιουνίου 2011, 20:06 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
To ελαιόλαδο αποτελεί «μυστικό» ομορφιάς για την Julia Roberts
Facebook Twitter Whatsapp
Οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου είναι γνωστές και αξιοποιούνται από πολλά προϊόντα ομορφιάς. Είναι μαλακτικό, θρεπτικό, καταπραϋντικό και πηγή λάμψης. Η χρήση του όμως ως καλλυντικό προϊόν, στη μορφή που το έχουμε όλοι στο σπίτι μας είναι μία ακόμη εναλλακτική που μπορεί να μην έχετε σκεφτεί μέχρι τώρα.
Οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου είναι γνωστές και αξιοποιούνται από πολλά προϊόντα ομορφιάς. Είναι μαλακτικό, θρεπτικό, καταπραϋντικό και πηγή λάμψης. Η χρήση του όμως ως καλλυντικό προϊόν, στη μορφή που το έχουμε όλοι στο σπίτι μας είναι μία ακόμη εναλλακτική που μπορεί να μην έχετε σκεφτεί μέχρι τώρα. Η Julia Roberts, έχει καταλάβει τη δύναμη του και το χρησιμοποιεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Είναι το μυστικό ομορφιάς της και έχει πολλές πλευρές.

H Julia βυθίζει τα χέρια της μέσα στο ελαιόλαδο για να περιποιηθεί τα νύχια και τα πετσάκια της και να βελτιώσει την κατάσταση τους. Επίσης, το χρησιμοποιεί για να μαλακώσει το δέρμα της σε πρόσωπο και σώμα, αντί μίας ενυδατικής κρέμας.Πηγή: queen.gr