ΕΛΛΑΔΑ

Στους δρόμους κατεβαίνουν και οι αστυνομικοί

Δημοσίευση 23 Ιουνίου 2011, 08:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στους δρόμους κατεβαίνουν και οι αστυνομικοί
Facebook Twitter Whatsapp
Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 18:00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας αντιδρώντας στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και στα επιβαλλόμενα, όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, μέτρα από την τρόικα και τους δανειστές της χώρας.
Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 18:00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας αντιδρώντας στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και στα επιβαλλόμενα, όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, μέτρα από την τρόικα και τους δανειστές της χώρας. Η απόφαση για τη σημερινή κινητοποίηση ελήφθη από τις ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας έπειτα και από τις ομόφωνες αποφάσεις των διοικητικών και γενικών τους συμβουλίων.

Στην ανακοίνωσή τους καλούν όλους τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους τους να δώσουν το «δυναμικό παρόν» για την «επιβίωση» και συνέχιση της "εθνική τους αποστολής.

Οι ένστολοι ζητούν μεταξύ άλλων να σταματήσουν οι περικοπές και η απαξίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών τους, την πρόσληψη νέων υπαλλήλων, την αναδιοργάνωση και τον εξορθολογισμό των υπηρεσιών και αξιοπρεπείς συντάξεις.