ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι πολύτεκνοι της Αρκαδίας

Δημοσίευση 24 Ιουνίου 2011, 13:44 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι πολύτεκνοι της Αρκαδίας
Facebook Twitter Whatsapp
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στα γραφεία του συλλόγου τους στην Τρίπολη οι πολύτεκνοι της Αρκαδίας για τις περικοπές των πολυτεκνικών επιδομάτων που τις χαρακτηρίζουν άδικες.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στα γραφεία του συλλόγου τους στην Τρίπολη οι πολύτεκνοι της Αρκαδίας για τις περικοπές των πολυτεκνικών επιδομάτων που τις χαρακτηρίζουν άδικες. Στην κινητοποίηση και στον αγώνα των πολυτέκνων συμπαρίσταται και ο σύλλογος τριτέκνων οικογενειών Τρίπολης και όμορων δήμων, αντιπροσωπεία του οποίου συμμετείχε στην συγκέντρωση.

«Απαιτούμε από τους κυβερνώντες να σεβαστούν την πολύτεκνη οικογένεια. Στην Αρκαδία υπερβαίνουμε τα 2.500 μέλη», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων Αρκαδίας Νίκος Πάππας και συμπλήρωσε ότι, “το ετήσιο εισόδημά μας μειώθηκε από 15 σε 12 χιλιάδες ευρώ, η ισόβια σύνταξη μειώθηκε κατά 25%, καταργούνται οι μετεγγραφές σε Αττική και Θεσσαλονίκη και ο συνολικός αριθμός των εισακτέων δεν μπορεί να υπερβαίνει το 20%”.

Ο κ. Πάππας χαρακτήρισε τις πολύτεκνες οικογένειες ως “αιμοδότες” του κράτους και τόνισε ότι τα πολυτεκνικά επιδόματα αποτελούν ανάγκη κι όχι πολυτέλεια καλώντας όλους σε συστράτευση: “πρέπει όλοι, όχι μόνο οι πολύτεκνοι, να ενώσουμε τις φωνές μας και να δείξουμε τη δύναμή μας”.

Οι πολύτεκνοι πραγματοποίησαν παράσταση και επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στα γραφεία της Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, στην διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης, στο Δήμο Τρίπολης και στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών του νομού.