ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Μπουτάρη στο Άγιον Όρος

Δημοσίευση 24 Ιουνίου 2011, 14:04 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Επίσκεψη Μπουτάρη στο Άγιον Όρος
Facebook Twitter Whatsapp
Τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχιστεί το έργο της Αγιορειτικής Εστίας που έχει αποκτήσει αναγνώριση με τις διεθνείς δραστηριότητες της, έδωσε στους μοναχούς του Αγίου Όρους, κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Δ.Σ. της Αγιορείτικης Εστίας, Γιάννης Μπουτάρης.
Τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχιστεί το έργο της Αγιορειτικής Εστίας που έχει αποκτήσει αναγνώριση με τις διεθνείς δραστηριότητες της, έδωσε στους μοναχούς του Αγίου Όρους, κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Δ.Σ. της Αγιορείτικης Εστίας, Γιάννης Μπουτάρης. Ο κ. Μπουτάρης και η συνοδεία του, μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, την πρώτη τη τάξει Μονή του Αγίου Ορους. Στη συνέχεια, μετέβησαν στην περιοχή του Μυλοποτάμου, όπου βρίσκεται το κελί του Αγίου Ευσταθίου.

Ο δήμαρχος, λίγο πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, περιηγήθηκε στους χώρους παραγωγής του ομώνυμου κρασιού, μια και ο ίδιος πριν από περίπου δεκαπέντε χρόνια είχε προσφέρει συμβουλές και οδηγίες για τα αμπέλια που τότε φυτεύονταν καθώς και για την παραγωγή του κρασιού.