ΕΛΛΑΔΑ

Δεκτές όλες οι αιτήσεις στους δημοτικούς σταθμούς του Πειραιά

Δημοσίευση 24 Ιουνίου 2011, 14:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δεκτές όλες οι αιτήσεις στους δημοτικούς σταθμούς του Πειραιά
Facebook Twitter Whatsapp
Δύσκολη καθίσταται φέτος για πολλούς γονείς η εύρεση μίας θέσης σε έναν από τους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς της χώρας, αφού λόγω της οικονομικής κρίσης, ο αριθμός των αιτήσεων έχει αυξηθεί.
Δύσκολη καθίσταται φέτος για πολλούς γονείς η εύρεση μίας θέσης σε έναν από τους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς της χώρας, αφού λόγω της οικονομικής κρίσης, ο αριθμός των αιτήσεων έχει αυξηθεί. Παρά ταύτα, ο Δήμος Πειραιά έκανε αποδεκτές όλες τις αιτήσεις των γονέων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς που ανέρχονται σε 1300.

Η Αντιδήμαρχος Παιδικών Σταθμών Λίτσα Σαρρή δήλωσε, ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι όλα τα παιδιά να φιλοξενηθούν, παρά το γεγονός ότι προηγούνται οι αιτήσεις των γονέων που πληρούν τα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Ο δήμαρχος Πειραιά, μιλώντας χθές σε εκδήλωση για τους παιδικούς σταθμούς, διαβεβαίωσε ότι «τη χρονιά που έρχεται, δεν θα υπάρχει οικογένεια στον Πειραιά, που να μη μπορεί να βάλει το παιδί της σε βρεφονηπιακό και παιδικό σταθμό», ενώ προανήγγειλε ότι από του χρόνου ο Δήμος θα έχει τις δικές του παιδικές κατασκηνώσεις και παιδότοπους.