ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση του δημάρχου Ηρακλείου με το νέο προεδρείο της ΕΛΜΕ

Δημοσίευση 24 Ιουνίου 2011, 20:34 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνάντηση του δημάρχου Ηρακλείου με το νέο προεδρείο της ΕΛΜΕ
Facebook Twitter Whatsapp
Συνεργασία είχαν σήμερα, ο δήμαρχος Ηρακλείου κ.Γιάννης Κουράκης και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Νεολαίας κ. Νίκος Γιαλιτάκης με το νέο προεδρείο της ΕΛΜΕ νομού Ηρακλείου.
Συνεργασία είχαν σήμερα, ο δήμαρχος Ηρακλείου κ.Γιάννης Κουράκης και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Νεολαίας κ. Νίκος Γιαλιτάκης με το νέο προεδρείο της ΕΛΜΕ νομού Ηρακλείου. Στη συνάντηση αυτή, όπου επιβεβαιώθηκε η ήδη πολύ καλή συνεργασία που έχει αναπτύξει η δημοτική αρχή Ηρακλείου με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών, έγινε αναφορά σε θέματα εκπαίδευσης που αφορούν τον δήμο Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη σχολική στέγη, τις εργασίες συντήρησης σχολικών μονάδων, τη μεταφορά των μαθητών και όλες τις αλλαγές που δρομολογούνται στο χώρο της εκπαίδευσης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κουράκης, επεσήμανε ότι η δημοτική αρχή Ηρακλείου, παρά τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, έχει σε υψηλή προτεραιότητα τα ζητήματα που αφορούν τον χώρο της παιδείας, δίδοντας πολύ περισσοτέρους οικονομικούς πόρους ακόμα και από αυτούς που το κεντρικό κράτος προβλέπει για την επίλυση των θεμάτων αυτών.