ΕΛΛΑΔΑ

Προβλήματα στις πτήσεις Τρίτη και Τετάρτη

Δημοσίευση 26 Ιουνίου 2011, 10:12 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Προβλήματα στις πτήσεις Τρίτη και Τετάρτη
Facebook Twitter Whatsapp
Προβλήματα στις πτήσεις των αεροσκαφών θα προκληθούν την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη, λόγω της 48ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Προβλήματα στις πτήσεις των αεροσκαφών θα προκληθούν την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη, λόγω της 48ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισε να συμμετάσχει στην απεργία της ΑΔΕΔΥ με δύο 4ωρες στάσεις εργασίας και τις δύο μέρες, Τρίτη και Τετάρτη, από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από τις έξι το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Αυτό σημαίνει ότι δεκάδες πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες για τις συγκεκριμένες ώρες είτε θα ματαιωθούν, είτε θα αλλάξουν ώρα αναχώρησης, καθώς στην ουσία κλείνει ο ελληνικός εναέριος χώρος.

Με στάσεις εργασίας, περίπου τις ίδιες ώρες, θα συμμετάσχουν στην απεργία και τα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας, ΟΣΥΠΑ. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν ότι και τις δύο ημέρες, θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από τις 7 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.