ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στο Λασίθι

Δημοσίευση 27 Ιουνίου 2011, 10:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στο Λασίθι
Facebook Twitter Whatsapp
Δύο άτομα συνελήφθησαν την Παρασκευή και Σάββατο στο Λασίθι, από Αστυνομικούς Δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. Αγίου Νικολάου, του ΤΑΕ Λασιθίου και της Υ. Α. Αγίου Νικολάου.
Δύο άτομα συνελήφθησαν την Παρασκευή και Σάββατο στο Λασίθι, από Αστυνομικούς Δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. Αγίου Νικολάου, του ΤΑΕ Λασιθίου και της Υ. Α. Αγίου Νικολάου. Ένας 40χρονος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στον Άγιο Νικόλαο, καθώς σε σωματική έρευνα που του διενεργήθηκε βρέθηκε να κατέχει επιμελώς κρυμμένη στα ρούχα του μια νάιλον μικροσυσκευασία που περιείχε  ηρωίνη μ.β. 1,8 γρ. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε και με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Λασιθίου.

Άλλοι δύο άνδρες, ηλικίας 29 και 27 ετών, συνελήφθησαν στη Σητεία, καθώς σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού μια νάιλον μικροσυσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε και με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Λασιθίου.Πηγή: cretalive.gr