ΕΛΛΑΔΑ

Οι εργαζόμενοι της Πελοποννήσου απεργούν και... ανεβαίνουν στην Αθήνα

Δημοσίευση 27 Ιουνίου 2011, 10:32 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Οι εργαζόμενοι της Πελοποννήσου απεργούν και... ανεβαίνουν στην Αθήνα
Facebook Twitter Whatsapp
Με μισθωμένα λεωφορεία από τα Εργατικά Κέντρα, οι εργαζόμενοι της Πελοποννήσου ανεβαίνουν στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία που οργανώνεται στο Σύνταγμα.
Με μισθωμένα λεωφορεία από τα Εργατικά Κέντρα, οι εργαζόμενοι της Πελοποννήσου ανεβαίνουν στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία που οργανώνεται στο Σύνταγμα. Μεθαύριο Τετάρτη, ανεβαίνουν στην Αθήνα οι εργαζόμενοι της Αρκαδίας με λεωφορεία που δρομολογούνται από τη Μεγαλόπολη και την κεντρική πλατεία στις 8.00 το πρωί και από την Τρίπολη στις 8.30 το πρωί από τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.

Στην Αθήνα ανεβαίνουν με λεωφορεία και οι εργαζόμενοι της Αργολίδας και της Κορινθίας αύριο το πρωί. Τα λεωφορεία της Κορίνθου θα ξεκινήσουν στις 8.30 το πρωί από τα Περιβολάκια και της Αργολίδας στις 7.30 το πρωί από την πλατεία της Αγοράς στο Άργος.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί αύριο στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη από το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οργανώνονται αύριο και μεθαύριο από τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα στην Καλαμάτα και την Σπάρτη.