ΕΛΛΑΔΑ

Η εμπνευσμένη από τα ΄20s συλλογή του οίκου Galliano

Δημοσίευση 27 Ιουνίου 2011, 15:40 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η εμπνευσμένη από τα ΄20s συλλογή του οίκου Galliano
Facebook Twitter Whatsapp
Όσο ο John Galliano καθόταν στο εδώλιο του κατηγορούμενου, οι υπάλληλοι του οίκου με τ’ όνομά του δούλευαν πυρετωδώς για την παρουσίαση της resort συλλογής, για την οποία ο CEO του οίκου δεν έκρυψε την αισιοδοξία του.
Όσο ο John Galliano καθόταν στο εδώλιο του κατηγορούμενου, οι υπάλληλοι του οίκου με τ’ όνομά του δούλευαν πυρετωδώς για την παρουσίαση της resort συλλογής, για την οποία ο CEO του οίκου δεν έκρυψε την αισιοδοξία του. «Υπήρξε αυξημένο ενδιαφέρον, και κλείστηκαν πολλά ραντεβού, οπότε θα δούμε», είπε ο CEO του οίκου Galliano, Pierre Denis, στο WWD. «Προφανώς, ήταν μία περίπλοκη χρονιά, αλλά οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να στηρίξουν τον οίκο, και παράγουμε εξαιρετικές συλλογές. Ελπίζω αυτό να φανεί και στις πωλήσεις».

Ο Denis δήλωσε ότι την resort συλλογή του οίκου σχεδίασε η ομάδα του Galliano –στην οποία ανήκει, ακόμα, και το «δεξί του χέρι» στον οίκο, Bill Gaytten. Η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από την τραγουδίστρια των blues των δεκαετιών του ’20 και ’30, Bessie Smith. Στο πνεύμα της jazz του μεσοπολέμου, στη συλλογή παρουσιάστηκαν κοστούμια από τουίντ, καμπαρντίνες ρετρό σχεδιασμού και ογκώδη φορέματα από ζορζέτα.

«Το σχεδιαστικό team είναι η καρδιά του οίκου», δήλωσε ο Denis και συνέχισε «Η μεγάλη, δημιουργική τους ενέργεια και το ταλέντο συλλαμβάνουν ακριβώς το DNA του οίκου Galliano με αυθεντικότητα και πρωτοποριακές ιδέες».Πηγή: stylista.gr