ΕΛΛΑΔΑ

Μία πρώτη γεύση από το βιβλίο της πρώην «βασίλισσας» της γαλλικής Vogue

Δημοσίευση 27 Ιουνίου 2011, 16:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μία πρώτη γεύση από το βιβλίο της πρώην «βασίλισσας» της γαλλικής Vogue
Facebook Twitter Whatsapp
Κυκλοφόρησε το εξώφυλλο του βιβλίου της Carine Roitfeld με τίτλο Irreverent, που όλοι στο χώρο της μόδας περιμένουν πως και πώς να βγει και επίσημα στα ράφια των βιβλιοπωλείων.
Κυκλοφόρησε το εξώφυλλο του βιβλίου της Carine Roitfeld με τίτλο Irreverent, που όλοι στο χώρο της μόδας περιμένουν πως και πώς να βγει και επίσημα στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Στις 4 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο βιβλίο της πρώην βασίλισσας της γαλλικής Vogue, Carine Roitfeld, το οποίο θα κοστίζει περίπου 44 ευρώ, όμως πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το εξώφυλλό του.

Στις τετρακόσιες σελίδες του «Irreverent» της Carine θα μπορέσουμε να καταλάβουμε το πνεύμα και την ευαισθησία της γυναίκας που ο Karl Lagerfeld έχει δηλώσει πως ταυτίζεται με το παριζιάνικο στυλ.

Αυτό το βιβλίο θα είναι κάτι σαν μια νέας κοπής Βίβλο, για όλες τις γυναίκες που θέλουν να ξεπεράσουν τα όριά τους και να πρωτοτυπήσουν με το στυλ τους. Αν μάλιστα προσθέσουμε και τα ονόματα της Anna Wintour, της Cathy Horyn, της Amy Larocca και του Olivier Zahm στους συντελεστές, τότε είναι το must have των απανταχού «φασιονίστα». Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο του βιβλίου της σιδηράς κυρίας του γαλλικού Vogue:


Πηγή: fashionlove.gr