ΕΛΛΑΔΑ

Ηλικιωμένος βρέθηκε από το κρεβάτι στο... κρατητήριο

Δημοσίευση 28 Ιουνίου 2011, 14:04 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ηλικιωμένος βρέθηκε από το κρεβάτι στο... κρατητήριο
Facebook Twitter Whatsapp
Από το κρεβάτι στα κρατητήρια βρέθηκαν χθες, ένας 80χρονος και μια 23χρονη κοπέλα, με τον 80χρονο μάλιστα να έχει δεχτεί χτύπημα στο κεφάλι με μπουκάλι. Ο καθένας, όμως, λέει μια διαφορετική ιστορία για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα.
Από το κρεβάτι στα κρατητήρια βρέθηκαν χθες, ένας 80χρονος και μια 23χρονη κοπέλα, με τον 80χρονο μάλιστα να έχει δεχτεί χτύπημα στο κεφάλι με μπουκάλι. Ο καθένας, όμως, λέει μια διαφορετική ιστορία για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Σύμφωνα με καταγγελία του 80χρονου, στις 5 χθες το απόγευμα, πήγε στο σπίτι του η 23χρονη κοπέλα, την οποία ήδη γνώριζε, με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά. Όσο η κοπέλα ... ετοιμαζόταν, άγνωστος δράστης μπήκε στο σπίτι, χτύπησε τον 80χρονο και έκλεψε από το κομοδίνο του 450 ευρώ, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε. Αυτή είναι η εκδοχή του ηλικιωμένου, γιατί η 23χρονη, τα είπε ... λίγο διαφορετικά!

Η νεαρή κοπέλα κατέθεσε ότι ο ηλικιωμένος την πήρε τηλέφωνο, προφασιζόμενος οικονομική βοήθεια για την ίδια και το ανήλικο παιδί της. Η 23χρονη φέρεται να έφτασε στο σπίτι του άνδρα μαζί με το παιδί της, αντιμετωπίζοντας, όμως, έναν "φουντωμένο" 80χρονο, ο οποίος επιχείρησε σε βάρος της ασελγείς πράξεις.

Η 23χρονη ισχυρίζεται ότι η ίδια χτύπησε στο κεφάλι τον 80χρονο με μπουκάλι, προκειμένου να γλιτώσει από τα χέρια του.

Ο 80χρονος συνελήφθη για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας και η 23χρονη για παράνομη βία.

Προανάκριση ενεργείται από την ΥΑ Ηρακλείου.Πηγή: cretalive.gr