ΕΛΛΑΔΑ

Εν ψυχρώ διπλή δολοφονία στο Γκάζι

Δημοσίευση 1 Ιουλίου 2011, 06:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Εν ψυχρώ διπλή δολοφονία στο Γκάζι
Facebook Twitter Whatsapp
Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα της διπλής δολοφονίας που σημειώθηκε, στις 5 το πρωί, έξω από γνωστό κέντρο διασκέδασης στη διασταύρωση των οδών Τριπτολέμου και Περσεφόνης, στο Γκάζι.
Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα της διπλής δολοφονίας που σημειώθηκε, στις 5 το πρωί, έξω από γνωστό κέντρο διασκέδασης στη διασταύρωση των οδών Τριπτολέμου και Περσεφόνης, στο Γκάζι. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έξω από το κατάστημα το οποίο ήταν κλειστό, κάθονταν και συζητούσαν ο παρκαδόρος του καταστήματος κι ένας ακόμη εργαζόμενος σε κατάστημα της περιοχής, 35 και 37 ετών αντίστοιχα και οι δύο ελληνικής υπηκοότητας, όταν άγνωστος που πέρασε από μπροστά τους τους πυροβόλησε τουλάχιστον έξι με εφτά φορές με πιστόλι των εννέα χιλιοστών με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που συνέλεξαν από την περιοχή οι αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής, δράστης είναι πιθανόν ένας άνδρας κοντός που φορούσε καπέλο, ο οποίος πλησίασε τους δύο εργαζόμενους τους πυροβόλησε και τράπηκε σε φυγή.

Ο ένας από τους δύο άνδρες ξεψύχησε επί τόπου, ενώ ο άλλος στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Από την ασφάλεια Αττικής γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη καθώς και για τη διευκρίνιση των αιτίων της διπλής δολοφονίας.