ΕΛΛΑΔΑ

Απεργούν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι του Εθνικού Θεάτρου

Δημοσίευση 1 Ιουλίου 2011, 18:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Απεργούν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι του Εθνικού Θεάτρου
Facebook Twitter Whatsapp
Εικοσιτετράωρη απεργία έχει εξαγγείλει για την Δευτέρα 4 Ιουλίου το Σωματείο Εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου, μετά την έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου με θέμα την πορεία των κινητοποιήσεων των εργαζομένων.
Εικοσιτετράωρη απεργία έχει εξαγγείλει για την Δευτέρα 4 Ιουλίου το Σωματείο Εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου, μετά την έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου με θέμα την πορεία των κινητοποιήσεων των εργαζομένων. Ειδικότερα οι εργαζόμενοι του Εθνικού ζητούν να διασφαλιστεί η απαρέγκλιτη τήρηση των όρων των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, και να μην εφαρμοστούν οι περικοπές για την εκτός έδρας απασχόληση και να ισχύσουν οι σχετικοί όροι της ισχύσουσας ΣΣΕ.

Από τη στάση εργασίας εξαιρούνται οι φύλακες και ο χείριστης BMS, για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων.

Για την ίδια ημέρα (Δευτέρα 4 Ιουλίου) στις 10.00 π.μ. έχει προγραμματιστεί επίσης συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην είσοδο του Εθνικού Θεάτρου, μετά την οποια θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινητοποιήσεις τους.