ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο για... δεύτερη φορά!

Δημοσίευση 1 Ιουλίου 2011, 22:24 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Απόπειρα ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο για... δεύτερη φορά!
Facebook Twitter Whatsapp
Ήταν να μη βρουν ... το δρόμο, οι διαρρήκτες που επιχείρησαν να "χτυπήσουν" για δεύτερη φορά κοσμηματοπωλείο στο κέντρο του Ηρακλείου, με τη μέθοδο του ριφιφί.
Ήταν να μη βρουν ... το δρόμο, οι διαρρήκτες που επιχείρησαν να "χτυπήσουν" για δεύτερη φορά κοσμηματοπωλείο στο κέντρο του Ηρακλείου, με τη μέθοδο του ριφιφί. Λίγο μετά τις 05.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστοι επιχείρησαν, σκάβοντας τη μεσοτοιχία που χωρίζει το κοσμηματοπωλείο της οδού Δαιδάλου με το διπλανό κτίσμα, να μπουν στο κοσμηματοπωλείο, προκειμένου να αρπάξουν κοσμήματα και ρολόγια.

Τα σχέδιά τους "χάλασε" ο συναγερμός που χτύπησε, τρέποντας σε φυγή τους δράστες, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να κλέψουν τίποτα.

Σημειώνεται ότι άγνωστοι είχαν κάνει ριφιφί στο ίδιο κοσμηματοπωλείο πριν περίπου 10 μήνες.

Πάντως οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου, μετά το πρώτο χτύπημα που είχε δεχτεί το κατάστημα, προχώρησαν σε περαιτέρω εργασίες, τοποθετώντας ενισχυμένες μεταλλικές πλάκες στους τοίχους, προκειμένου να μην είναι εύκολο να σκάψει τον τοίχο, κάθε επίδοξος ληστής.

Το μέταλλο αυτό είναι συνδεδεμένο με το συναγερμό, ο οποίος ενεργοποιείται με την παραμικρή δόνηση, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούνται και οι αρχές.


Πηγή: www.cretalive.gr