ΕΛΛΑΔΑ

Πυρπόλησε το μαγαζί που εργαζόταν

Δημοσίευση 2 Ιουλίου 2011, 14:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πυρπόλησε το μαγαζί που εργαζόταν
Facebook Twitter Whatsapp
Συνελήφθη με την κατηγορία εμπρησμού μία 45χρονη υπήκοος Ρωσίας, για τη φωτιά που κατέστρεψε ολοκληρωτικά ένα εμπορικό κατάστημα στην πόλη του Ρεθύμνου χθες τα ξημερώματα.
Συνελήφθη με την κατηγορία εμπρησμού μία 45χρονη υπήκοος Ρωσίας, για τη φωτιά που κατέστρεψε ολοκληρωτικά ένα εμπορικό κατάστημα στην πόλη του Ρεθύμνου χθες τα ξημερώματα. Τη φωτιά, από την οποία κινδύνευσαν και δύο υπερήλικες γυναίκες οι οποίες διέμεναν σε οικία άνωθεν του εμπορικού καταστήματος, έβαλε η 45χρονη σπάζοντας τη τζαμαρία της πόρτας του καταστήματος, σύμφωνα με στοιχεία που διαθέτει το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Από οπτικοακουστικό υλικό φαίνεται πως η 45χρονη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν πριν κάποιο διάστημα στο εμπορικό κατάστημα, βρισκόταν για ώρα στην περιοχή γύρω από το κατάστημα στη συμβολή των οδών Αρκαδίου και Κρητοβουλίδου, και όταν αισθάνθηκε πως δεν την βλέπουν, προέβει στον εμπρησμό.

Το είδος των εμπορευμάτων (υφαντά, είδη προικός) βοήθησαν να εξαπλωθεί άμεσα η φωτιά και να καταστραφεί ολοκληρωτικά η επιχείρηση.