ΕΛΛΑΔΑ

Οι δυναμικές γυναίκες του οίκου Givenchy

Δημοσίευση 2 Ιουλίου 2011, 17:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Οι δυναμικές γυναίκες του οίκου Givenchy
Facebook Twitter Whatsapp
Το ύφος του Riccardo Tisci είναι πολύ συγκεκριμένο και ιδιαίτερα χαρακτηριστικό. Ο σχεδιαστής αγαπάει την gothic κουλτούρα και φροντίζει να το κάνει κατανοητό σε κάθε κολεξιόν που φέρει την υπογραφή του. Και αυτή την φορά λοιπόν οι γυναίκες έκρυβαν πίσω από το παγανιστικό ύφος την θηλυκότητα τους, με τρόπο ιδιαίτερα επιθετικό.
Το ύφος του Riccardo Tisci είναι πολύ συγκεκριμένο και ιδιαίτερα χαρακτηριστικό. Ο σχεδιαστής αγαπάει την gothic κουλτούρα και φροντίζει να το κάνει κατανοητό σε κάθε κολεξιόν που φέρει την υπογραφή του. Και αυτή την φορά λοιπόν οι γυναίκες έκρυβαν πίσω από το παγανιστικό ύφος την θηλυκότητα τους, με τρόπο ιδιαίτερα επιθετικό. Η μεταξωτή διαφάνεια έπαιξε και εδώ τον ρόλο της και μάλιστα ως πρωταγωνίστρια του show. Αυτό έδωσε και τον επιθυμητό αέρα στα ρούχα την ώρα του catwalk. Σε συνάρτηση πάντα με την απόλυτη γεωμετρία, ένα ακόμη χαρακτηριστικό του Tisci, τα φορέματα και τα γιλέκα σε πολλά επίπεδα έδωσαν την δυναμικότητα που έπρεπε.

Δύο ήταν τα hot spot της κολεξιόν, τα φερμουάρ που υπήρχαν σε όλα τα ρούχα και το leopard print είτε σε εκδοχή του ίδιου χρώματος με το φόντο του ρούχου, είτε στην κλασική του μορφή. Γυναίκες αγριόγατες αλλά με μια άλλη μορφή απεικόνισης. Η μίξη του leopard με ασπρόμαυρα σύνολα ήταν κάτι πρωτότυπο και ελκυστικό.

Το perfecto style jacket δεν έλειπε και μάλιστα σε μορφή γιλέκου, και ιδιαίτερη σημασία δώσαμε στα maxi elongated φορέματα, χωρίς να ξεχνάμε τα τοπ με μεταξωτό βολάν και δερμάτινα πλισέ ή τα nude colors σε total σύνολα…superb!    


Πηγή: stylewatch.gr