ΕΛΛΑΔΑ

Νέο σχεδιασμό ετοιμάζει το υπ. Παιδείας για τις φοιτητικές εστίες

Δημοσίευση 4 Ιουλίου 2011, 14:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νέο σχεδιασμό ετοιμάζει το υπ. Παιδείας για τις φοιτητικές εστίες
Facebook Twitter Whatsapp
Ενα νέο στρατηγικό σχεδιασμό αναφορικά με τη λειτουργία των φοιτητικών εστιών, με στόχο την αρτιότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων στέγασης και σίτισης των φοιτητών επεξεργάζεται το υπουργείο Παιδείας.
Ενα νέο στρατηγικό σχεδιασμό αναφορικά με τη λειτουργία των φοιτητικών εστιών, με στόχο την αρτιότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων στέγασης και σίτισης των φοιτητών επεξεργάζεται το υπουργείο Παιδείας. Οι αρμόδιες διευθύνσεις υλοποιούν, ήδη, όλες τις ενέργειες που διασφαλίζουν και για την επόμενη χρονιά την παροχή υπηρεσιών σίτισης και στέγασης στους φοιτητές . Ήδη, από την προηγούμενη χρονιά βελτιώθηκαν οι παροχές σε επίπεδο σίτισης και ταυτόχρονα επανασχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε μια σειρά ουσιαστικών παρεμβάσεων τεχνικού χαρακτήρα σε Εστίες. Οι Εστίες λειτουργούν με βάση εσωτερικό κανονισμό, ο οποίος συμφωνείται με τα αντίστοιχα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ»

Προφανώς, καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου, τηρούνται και θα τηρούνται όλες οι υποχρεώσεις έναντι της φοιτητικής νεολαίας, όπως αυτές προκύπτουν από τους σχετικούς νόμους και συμβάσεις.