ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο δήμαρχος Ιθάκης επειδή μετέφερε 30 μοντέλα!

Δημοσίευση 5 Ιουλίου 2011, 07:02 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνελήφθη ο δήμαρχος Ιθάκης επειδή μετέφερε 30 μοντέλα!
Facebook Twitter Whatsapp
Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιθάκη η περίεργη δραστηριότητα του δημάρχου Γιάννη Κασσιανού, που έπεσε στα χέρια ανδρών του Λιμεναρχείου επειδή απέπλευσε με το πολυτελές σκάφος του, γιατί δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα απόπλου ενώ και το κότερο είχε δεσμευτεί από το ΣΔΟΕ!
Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιθάκη η περίεργη δραστηριότητα του δημάρχου Γιάννη Κασσιανού, που έπεσε στα χέρια ανδρών του Λιμεναρχείου επειδή απέπλευσε με το πολυτελές σκάφος του, γιατί δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα απόπλου ενώ και το κότερο είχε δεσμευτεί από το ΣΔΟΕ! Ο δήμαρχος σκόπευε να πάει στο Κατάκολο για παραλάβει καλλονές από 30 χώρες, οι οποίες θα φωτογραφίζονταν στην Ιθάκη για την συμμετοχή τους εκπρόσωπους στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Τουρισμός». Όταν, όμως, διαπιστώθηκε ότι απέπλευσε χωρίς άδεια, οι λιμενικοί τον προσήγαγαν στο Λιμεναρχείο, όπου του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με το dete.gr, το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρανομιών που καταλογίζονται στον δήμαρχο, ο οποίος κατέβηκε στις πρόσφατες εκλογές παρά το γεγονός ότι υπήρχε κώλυμα εκλογιμότητας λόγω του ποινικού μητρώου του. Το 1995 είχε συλληφθεί σε ξενοδοχείο της Αθήνας ενώ περίμενε μια Βραζιλιάνα συνεργάτιδά του, που όμως συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ελληνικού με κοκαΐνη στα... τακούνια των παπουτσιών της! Ο Γιάννης Κασσιανός είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης τριών ετών, ενώ στο διάστημα που μεσολάβησε από την αποφυλάκισή του ως την εκλογή του, είχε καταδικαστεί αρκετές φορές για υπεξαίρεση και χρέη προς το δημόσιο.