ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: 10 εκατ. ευρώ ζημιά από κοντέινερ με τσιγάρα που χάθηκαν!

Δημοσίευση 5 Ιουλίου 2011, 12:41 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Λαμία: 10 εκατ. ευρώ ζημιά από κοντέινερ με τσιγάρα που χάθηκαν!
Facebook Twitter Whatsapp
Τα 8 κοντέινερ γεμάτα τσιγάρα έφτασαν στο λιμάνι Στυλίδας στις 27 Ιουνίου και μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική αποθήκη αποταμίευσης, που ενοικίασε η εταιρεία επί της οδού Φραντζή στη Λαμία, περιμένοντας να γίνει ο εκτελωνισμός από το Τελωνείο Στυλίδας.
Τα 8 κοντέινερ γεμάτα τσιγάρα έφτασαν στο λιμάνι Στυλίδας στις 27 Ιουνίου και μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική αποθήκη αποταμίευσης, που ενοικίασε η εταιρεία επί της οδού Φραντζή στη Λαμία, περιμένοντας να γίνει ο εκτελωνισμός από το Τελωνείο Στυλίδας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport στις 29 Ιουνίου το απόγευμα ο ιδιοκτήτης της αποθήκης ανακάλυψε ότι είχε γίνει διάρρηξη και ενημέρωσε την εταιρεία. Η εταιρεία η οποία έχει και την ευθύνη της φύλαξης μέχρι να γίνει ο εκτελωνισμός του είπε απλά να αποκαταστήσει τη ζημιά. Όταν ο ιδιοκτήτης έφτιαχνε την παραβιασμένη πόρτα, ο εκτελωνιστής που πέρασε για έλεγχο διαπίστωσε έκπληκτος ότι τα κοντέινερ είχαν κάνει φτερά.

Υπολογίζεται ότι τα χρήματα που έχασε το κράτος από τους δασμούς ξεπερνούν τα 10 εκατ. ευρώ.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η μάρκα των τσιγάρων δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στις Σκανδιναβικές χώρες, ενώ με πληροφορίες του LamiaReport το καράβι που τα μετέφερε ήρθε από χώρα του ανατολικού μπλοκ.Πηγή: lamiareport.gr