ΕΛΛΑΔΑ

52χρονος αυτοκτόνησε στην Καρυά Ελασσόνας

Δημοσίευση 5 Ιουλίου 2011, 15:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
52χρονος αυτοκτόνησε στην Καρυά Ελασσόνας
Facebook Twitter Whatsapp
Με δραματικό τρόπο επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 52χρονος στην Καρυά Ελασσόνας. Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας, ο 52χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του στην τεχνητή λίμνη συγκέντρωσης υδάτων που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος.
Με δραματικό τρόπο επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 52χρονος στην Καρυά Ελασσόνας. Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας, ο 52χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του στην τεχνητή λίμνη συγκέντρωσης υδάτων που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος. Το άψυχο σώμα του αυτόχειρα, το οποίο επέπλεε στη λίμνη, βρήκε χθες το απόγευμα ο ξάδερφός του. Ο 52χρονος, έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Χθες το μεσημέρι έφυγε από την οικία του και κάποια στιγμή οι συγγενείς του ανησύχησαν, καθώς δεν είχε επιστρέψει, με αποτέλεσμα να αρχίσουν τις έρευνες για την ανεύρεσή του. Η τεχνητή λίμνη ήταν ένα σημείο στο οποίο ο 52χρονος συνήθιζε να πηγαίνει.

Μέχρι αργά χθες αναμένονταν στελέχη της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης για να ανασύρουν το αυτοκίνητο του αυτόχειρα από τον πυθμένα της λίμνης. Πηγή: kosmolarissa.gr