ΕΛΛΑΔΑ

Βρετανίδες τουρίστριες έκαναν ψεύτικη καταγγελία βιασμού!

Δημοσίευση 5 Ιουλίου 2011, 17:28 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Βρετανίδες τουρίστριες έκαναν ψεύτικη καταγγελία βιασμού!
Facebook Twitter Whatsapp
Δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών από την Βρετανία , για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση , σχηματίστηκε από την Αστυνομία στο Ρέθυμνο, με αφορμή την καταγγελία που είχαν κάνει πριν από περίπου 15 ημέρες για  βιασμό σε βάρος τους, από άγνωστους δράστες στον Πλακιά του δήμου Αγίου Βασιλείου.
Δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών από την Βρετανία , για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση , σχηματίστηκε από την Αστυνομία στο Ρέθυμνο, με αφορμή την καταγγελία που είχαν κάνει πριν από περίπου 15 ημέρες για  βιασμό σε βάρος τους, από άγνωστους δράστες στον Πλακιά του δήμου Αγίου Βασιλείου. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν , από την εμπεριστατωμένη προανάκριση που ενήργησε η Υ. Α. Ρεθύμνου, σε συνεργασία με το Α.Τ. Λάμπης, δεν προέκυψε το αληθές των καταγγελλομένων τους, αντιθέτως, εν γνώση τους κατέθεσαν ψευδώς, ότι έπεσαν θύματα βιασμού, προκειμένου να αποσπάσουν σχετική Βεβαίωση τέλεσης του προαναφερόμενου αδικήματος (πιθανότατα για να διεκδικήσουν αποζημιώσεις από ασφαλιστικές εταιρίες).

 Επίσης, κατά την ιατροδικαστική τους εξέταση δεν προέκυψαν ευρήματα τέτοια, ώστε να συνηγορούν στην τέλεση της πράξης του βιασμού.

 Οι δύο γυναίκες αναζητήθηκαν στο τόπο διαμονής τους , ωστόσο δεν βρέθηκαν αφού μετά την καταγγελία τους και την παραλαβή της σχετικής Βεβαίωσης, εγκατέλειψαν τη Χώρα.

 Η σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από την Υ.Α. Ρεθύμνου, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Ρεθύμνου.

πηγή: Cretalive