ΕΛΛΑΔΑ

Κοινές θέσεις σε πολλά σημεία διαπίστωσαν Μπακογιάννη-πρυτάνεις

Δημοσίευση 7 Ιουλίου 2011, 17:18 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κοινές θέσεις σε πολλά σημεία διαπίστωσαν Μπακογιάννη-πρυτάνεις
Facebook Twitter Whatsapp
Συμφωνία σε πολλά σημεία με τη Σύνοδο των Πρυτάνεων διαπίστωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Συνόδου.
Συμφωνία σε πολλά σημεία με τη Σύνοδο των Πρυτάνεων διαπίστωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Συνόδου. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας δήλωσε ότι συμφώνησαν σε θέματα, όπως των αιώνιων φοιτητών και των συγγραμμάτων, αλλά -πρόσθεσε- πως υπάρχουν και πολλές διαφωνίες που θα πρέπει να συζητηθούν με διάλογο ανάμεσα στο υπουργείο Παιδείας, τα πανεπιστήμια και τα κόμματα.

Εξάλλου, σε ερώτηση για την αρνητική στάση της ΝΔ απέναντι στη σύσταση διακομματικής επιτροπής για την ασφάλεια, η κα Μπακογιάννη είπε ότι «ελπίζω να μην είναι αιτία ότι το πρότεινα εγώ».

Σε ερώτηση για το αίτημα της νέας προέδρου του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ για συναίνεση, είπε πως λυπάται «που έρχονται τέτοια μηνύματα απ' έξω και ο πολιτικός κόσμος κωφεύει» και πρόσθεσε: «Είναι ντροπή για τον πολιτικό κόσμο να δεχόμαστε τέτοια μηνύματα από την Ευρώπη και την τρόικα ενώ την ώρα της κρίσης θα έπρεπε ενωμένοι να δίνουμε τη μάχη».