ΕΛΛΑΔΑ

Ισπανός τουρίστας έσωσε Γιαννιώτη από την αυτοκτονία

Δημοσίευση 8 Ιουλίου 2011, 19:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ισπανός τουρίστας έσωσε Γιαννιώτη από την αυτοκτονία
Facebook Twitter Whatsapp
Πρόσωπο της ημέρας έγινε στα Γιάννινα, ένας Ισπανός τουρίστας, που δεν δίστασε να βουτήξει στα νερά της λίμνης για να σώσει έναν 35χρονο που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Πρόσωπο της ημέρας έγινε στα Γιάννινα, ένας Ισπανός τουρίστας, που δεν δίστασε να βουτήξει στα νερά της λίμνης για να σώσει έναν 35χρονο που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Ο Ισπανός βρίσκονταν με το αυτοκινούμενο τροχόσπιτό του στην παραλίμνια περιοχή, όταν η κόρη του είδε τον 35χρονο στη λίμνη. Ειδοποίησε τον πατέρα της, ο οποίος δεν δίστασε να τρέξει και να βουτήξει στα νερά. Στο μεταξύ είχαν συγκεντρωθεί πολλοί περαστικοί στην παραλία και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

Το προσωπικό του ασθενοφόρου, χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια για να επαναφέρει τον 35χρονο και οι διασώστες δήλωσαν πως «λίγα δευτερόλεπτα ακόμη αν έμενε στο νερό, θα είχε πνιγεί…». Όσο για τον Ισπανό, στα συγχαρητήρια που εισέπραττε από τους πολίτες, απαντούσε: «ο καθένας το ίδιο θα έκανε αν ήταν στην θέση μου…».

Ο 35χρονος, παρ’ ολίγον αυτόχειρας, που κατάγεται από χωριό των Ιωαννίνων, μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων.