ΕΛΛΑΔΑ

Kρήτη: Φοιτητής σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα

Δημοσίευση 9 Ιουλίου 2011, 11:05 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Kρήτη: Φοιτητής σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα
Facebook Twitter Whatsapp
Κεραυνοβολημένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου από την είδηση του θανάτου 29χρονου σπουδαστή στην Βουλγαρία. Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του και μάλιστα πρόσφατα πήρε το πτυχίο του στη Φαρμακευτική.
Κεραυνοβολημένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου από την είδηση του θανάτου 29χρονου σπουδαστή στην Βουλγαρία. Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του και μάλιστα πρόσφατα πήρε το πτυχίο του στη Φαρμακευτική. Η οικογένεια του, οι γονείς και τα αδέρφια του, τον περίμεναν με ανυπομονησία το περασμένο Σάββατο οπότε και θα ταξίδευε στην Κρήτη.

Δυστυχώς όμως ο άτυχος νεαρός δεν επέστρεψε ποτέ στην γενέτειρα του. Η ξαφνική και αδικαιολόγητη απουσία του, όπως ήταν εύλογο, ανησύχησε τους γονείς του, οι οποίοι μάταια προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του για να μάθουν τους λόγους που δεν επέστρεψε την συγκεκριμένη ημέρα, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Τα κακά μαντάτα δεν άργησαν να φθάσουν στην Κρήτη. Ο 29χρονος είχε βρεθεί νεκρός, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Στη Βουλγαρία ταξιδεύουν δύο στενοί συγγενείς του άτυχου νεαρού προκειμένου να αναλάβουν καταρχήν την διαδικασία της αναγνώρισης, ελπίζοντας μέχρι τελευταίας στιγμής να πρόκειται για άλλο άτομο.

Όπως λένε, η οικογένεια του νεαρού είναι από τις πλέον αγαπητές και φιλήσυχες του Αγίου Νικολάου. Άνθρωποι βιοπαλαιστές, αγωνίζονταν για να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά τους. Ο πατέρας είναι ιδιωτικός υπάλληλος και η μητέρα υπάλληλος της Εργατικής Εστίας.

Πηγή: cretalive.gr