ΕΛΛΑΔΑ

Η πειρατεία... «πληγώνει» τη μόδα!

Δημοσίευση 9 Ιουλίου 2011, 15:57 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η πειρατεία... «πληγώνει» τη μόδα!
Facebook Twitter Whatsapp
Παράδεισος για όσες αναζητούσαν τσάντες – αντίγραφα γνωστών οίκων, το eBay στο παρελθόν είχε μπει στο στόχαστρο των αρχών για παράνομη διακίνηση απομιμήσεων.
Παράδεισος για όσες αναζητούσαν τσάντες – αντίγραφα γνωστών οίκων, το eBay στο παρελθόν είχε μπει στο στόχαστρο των αρχών για παράνομη διακίνηση απομιμήσεων. Ομως, τα χρόνια πέρασαν και το δημοφιλέστερο site για εμπορικές συναλλαγές στον κόσμο, άλλαξε γραμμή. Στελέχη όπως η Αντρέα Λίνετ και η Αναμπελ Τόλμαν -που προστέθηκαν τελευταία στο δυναμικό της επιχείρησης- το έστρεψαν στην κατεύθυνση της μόδας και οι συνεργασίες με σχεδιαστές όπως ο Derek Lam και ο Narciso Rodriguez ανάβασαν τον πήχυ.

Πλέον, το eBay αντί να κάνει τα στραβά μάτια, συμμετέχει ενεργά στον αγώνα των επαγγελματιών της μόδας κατά των μαϊμούδων. Για του λόγου το αληθές, από την Δευτέρα 11 Ιουλίου θα διαθέτει μία σειρά από γυναικείες τσάντες που θα αναγράφουν το σύνθημα «¥ou Can't Fake Fashion» έναντι του ποσού των 25 ευρώ, ενώ τσάντες με τις υπογραφές σχεδιαστών όπως Diane οι Von Furstenberg, Tommy Hilfiger, Tory Burch, Rodarte κ.α. και ανάλογα συνθήματα θα πωλούνται έναντι 105 ευρώ.
 
   
   
   Πηγή: kathimerini.gr