ΕΛΛΑΔΑ

H extreme μόδα του «γυμνού κεφαλιού» επανέρχεται!

Δημοσίευση 12 Ιουλίου 2011, 12:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
H extreme μόδα του «γυμνού κεφαλιού» επανέρχεται!
Facebook Twitter Whatsapp
To μαλλί γουλί αν και αμφιλεγόμενο είναι chic. Κι επανέρχεται στα κεφάλια των trendsetters δριμύτερο.
To μαλλί γουλί αν και αμφιλεγόμενο είναι chic. Κι επανέρχεται στα κεφάλια των trendsetters δριμύτερο. Μπορεί να παραπέμπει σε macho ανδρόγυνο look, υπάρχει όμως κάτι αναμφισβήτητα συναρπαστικό στο «ξυρισμένο κεφάλι». Η πρώτη που έδειξε το «bald trendmark» ήταν η Sinéad O'Connor, όταν στα late 80s είχε το θάρρος να διαφοροποιηθεί όχι μόνο τραγουδιστικά αλλά και με το γουλί κούρεμά της. Μετά από πολλά χρόνια, πολλές celebrities δοκίμασαν το trend - κυρίως όμως για τις ανάγκες των ταινιών ή των show που πρωταγωνιστούσαν. Η Demi Moore στο G.I. Jane. Η Νάταλι Πόρτμαν στο V for Vendetta και η Sigourney Weaver στο Alien 3 του Woody Alen.

Υπάρχει βέβαια και το παράδειγμα της Britney Spears, αν και η τραγουδίστρια όταν ξύρισε το κεφάλι της ήταν στη χειρότερή της φάση και η συγκεκριμένη της κίνηση εξέφρασε περισσότερο την αντιδραστικότητά της και τίποτα άλλο (μάλιστα η ίδια είχε κακοσχολιαστεί για το κακό σχήμα του κεφαλιού της).

Άλλες όμως που δοκίμασαν το πείραμα και πέτυχε, είναι το γνωστό και τολμηρό μοντέλο Agyness Deyn, η προκλητική Amber Rose, η Skin, η ανερχόμενη αδελφή της Beyonce, Solange και φυσικά η μία και μοναδική ποπ-στάρ Lady Gaga, όπου εμφανίστηκε πρόσφατα στο Βρεττανικό show του Paul O'Grady με κυριολεκτικά γυμνό κεφάλι, δίχνοντας μας πώς το bald look δεν χάνει ποτέ το ενδιαφέρον του.


Πηγή: madamefigaro.gr