ΕΛΛΑΔΑ

Ασύρματο και δωρεάν Ίντερνετ στο λιμάνι του Πειραιά

Δημοσίευση 12 Ιουλίου 2011, 17:13 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ασύρματο και δωρεάν Ίντερνετ στο λιμάνι του Πειραιά
Facebook Twitter Whatsapp
Δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο για όσους χρήστες έχουν συσκευή υπολογιστή που να διαθέτει εξοπλισμό ασύρματης σύνδεσης, παρέχει ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς.
Δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο για όσους χρήστες έχουν συσκευή υπολογιστή που να διαθέτει εξοπλισμό ασύρματης σύνδεσης, παρέχει ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς. Η παροχή υπηρεσιών για πλοήγηση στο Διαδίκτυο, μέσω τεχνολογίας WiFi, καλύπτει γεωγραφικά όλους τους χώρους του ΟΛΠ, από την περιοχή της Σχολής Δοκίμων και το Παλατάκι μέχρι και τον επιβατηγό σταθμό «Βασιλειάδη» στη Δραπετσώνα.

Ο επιβάτης-χρήστης μπορεί να συνδεθεί στο πρόγραμμα πλοήγησης στο Διαδίκτυο πολύ εύκολα, αρκεί να πληκτρολογήσει έναν 5ψήφιο αριθμό που του εμφανίζεται αυτόματα και θα εισέλθει στο δίκτυο δωρεάν.

Ήδη, από την πρώτη δοκιμαστική φάση διαπιστώνεται μια μέση επισκεψιμότητα 285 συνδέσεων την ημέρα, με μέγιστο αριθμό συνδέσεων στις 17/06/2011 τις 1.208.

Καιρός ήταν, πάντως, να παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε έναν χώρο, από τον οποίον περνούν κάθε μέρα χιλιάδες τουρίστες από πολλές χώρες του κόσμου.