ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σύσκεψη για τα οικονομικά των νοσοκομείων

Δημοσίευση 12 Ιουλίου 2011, 21:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πάτρα: Σύσκεψη για τα οικονομικά των νοσοκομείων
Facebook Twitter Whatsapp
Σύσκεψη με τις διοικήσεις και τα διοικητικά στελέχη των νοσοκομείων της Πάτρας, του Αιγίου, των Καλαβρύτων, της Ζακύνθου και της Κεφαλληνιάς, είχε σήμερα στην Πάτρα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Νίκος Πολύζος.
Σύσκεψη με τις διοικήσεις και τα διοικητικά στελέχη των νοσοκομείων της Πάτρας, του Αιγίου, των Καλαβρύτων, της Ζακύνθου και της Κεφαλληνιάς, είχε σήμερα στην Πάτρα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Νίκος Πολύζος. Οι διοικήσεις των νοσοκομείων παρουσίασαν κατά την διάρκεια της σύσκεψης όλες τις ενέργειες που έχουν κάνει σχετικά με τον ισολογισμό του 2010, καθώς και την εφαρμογή του διπλογραφικού συστήματος. Μετά την παρουσίαση των στοιχείων εκτιμήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι τα νοσοκομεία ανταποκρίνονται στους στόχους που έχει θέσει το υπουργείο Υγείας.

Στην συνέχεια ακολούθησε δεύτερη σύσκεψη με τους διευθυντές των κέντρων υγείας, οι οποίοι παρουσίασαν στον Ν. Πολύζο και τον διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Π. Γκούμα τα προβλήματα που υπάρχουν, ώστε να υπάρξει σχεδιασμός για την αντιμετώπισή τους.