ΕΛΛΑΔΑ

Το νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού επισκέφτηκε ο Πεταλωτής

Δημοσίευση 13 Ιουλίου 2011, 20:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Το νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού επισκέφτηκε ο Πεταλωτής
Facebook Twitter Whatsapp
Επίσκεψη στο ψυχιατρικό κατάστημα και στο νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού πραγματοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής.
Επίσκεψη στο ψυχιατρικό κατάστημα και στο νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού πραγματοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής. Ο κ. Πεταλωτής, που συνοδεύονταν από τον ειδικό γραμματέα σωφρονιστικής πολιτικής, Μαρίνο Σκανδάμη, συνομίλησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου, με εργαζόμενους αλλά και με κρατούμενους, οι οποίοι εξέθεσαν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης απέδωσε μεγάλη σημασία στο ζήτημα της μεταφοράς ασθενών κρατουμένων από άλλους νομούς και έδωσε εντολή να εξεταστεί από την αρχή, ο τρόπος, οι λόγοι και οι συνθήκες υπό τις οποίες οι κρατούμενοι μεταφέρονται από τους νομούς της περιφέρειας.

Ο κ. Πεταλωτής, δεσμεύτηκε να έχει πιο αναλυτική επικοινωνία με τους κρατούμενους και να εξετάσει περαιτέρω τα προβλήματά τους, σε νέα επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο ψυχιατρικό κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού.