ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πολύωρες διακοπές στην υδροδότηση

Δημοσίευση 14 Ιουλίου 2011, 14:46 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θεσσαλονίκη: Πολύωρες διακοπές στην υδροδότηση
Facebook Twitter Whatsapp
Επί εννέα ώρες, από τις οκτώ το πρωί μέχρι και τις πέντε το απόγευμα, η κεντρικότερη περιοχή της Θεσσαλονίκης θα μείνει χωρίς νερό, την Κυριακή, 17 Ιουλίου, διότι συνεργεία της εταιρίας ύδρευσης θα πραγματοποιούν εργασίες, εξαιτίας διαρροής σε αγωγό ύδρευσης.
Επί εννέα ώρες, από τις οκτώ το πρωί μέχρι και τις πέντε το απόγευμα, η κεντρικότερη περιοχή της Θεσσαλονίκης θα μείνει χωρίς νερό, την Κυριακή, 17 Ιουλίου, διότι συνεργεία της εταιρίας ύδρευσης θα πραγματοποιούν εργασίες, εξαιτίας διαρροής σε αγωγό ύδρευσης. Όπως ανακοίνωσε η Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), η διαρροή σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους και λόγω των εργασιών θα δημιουργηθούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Τσιμισκή, Αριστοτέλους, Κομνηνών, Μητροπόλεως, Αγίας Σοφίας, καθώς και σ’ όλους τους παρακείμενους δρόμους δήμου.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η συγκεκριμένη διαρροή διαπιστώθηκε μεν σήμερα, πλην όμως, η αποκατάσταση της βλάβης θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, «για λόγους της όσον το δυνατόν μικρότερης όχλησης και ταλαιπωρίας του καταναλωτικού κοινού της άνω περιοχής».