ΕΛΛΑΔΑ

Αναπλάσεις παιδικών χαρών στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση 14 Ιουλίου 2011, 17:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αναπλάσεις παιδικών χαρών στο Δήμο Θεσσαλονίκης
Facebook Twitter Whatsapp
Την ανάπλαση τεσσάρων παιδικών χαρών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σχεδιάζουν οι υπηρεσίες του Δήμου. Πρόκειται για τις παιδικές χαρές που βρίσκονται στον πεζόδρομο της οδού Χειμάρρας, μεταξύ των οδών Μπότσαρη και Κανάρη, στην πλατεία Ναυαρίνου, στις οδούς Δημητρακοπούλου και Χαιρώνειας και στην οδό Τσιαπάνου.
Την ανάπλαση τεσσάρων παιδικών χαρών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σχεδιάζουν οι υπηρεσίες του Δήμου. Πρόκειται για τις παιδικές χαρές που βρίσκονται στον πεζόδρομο της οδού Χειμάρρας, μεταξύ των οδών Μπότσαρη και Κανάρη, στην πλατεία Ναυαρίνου, στις οδούς Δημητρακοπούλου και Χαιρώνειας και στην οδό Τσιαπάνου. Η σχετική μελέτη προβλέπει την αποξήλωση και απομάκρυνση των παιχνιδιών που δεν τηρούν τις προδιαγραφές του ΕΛΟΤ, την τοποθέτηση νέων παιχνιδιών, την απομάκρυνση της άμμου και την εγκατάσταση ελαστικών πλακών ασφαλείας, την κατασκευή περίφραξης, τη διασφάλιση της προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ, τον ηλεκτροφωτισμό και την επέκταση του πρασίνου.

Η σχετική μελέτη αναμένεται να εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της ερχόμενης Δευτέρας ενώ το έργο αναμένεται να δημοπρατηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.