ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμο 75.000 ευρώ στη Μητρόπολη Σάμου για αυθαίρετες παρεμβάσεις‏

Δημοσίευση 15 Ιουλίου 2011, 07:55 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πρόστιμο 75.000 ευρώ στη Μητρόπολη Σάμου για αυθαίρετες παρεμβάσεις‏
Facebook Twitter Whatsapp
Σε επιβολή προστίμου 75.000 ευρώ ως διοικητική κύρωση στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών για αυθαίρετες παρεμβάσεις με συνέπεια την...υποβάθμιση του Περιβάλλοντος στη περιοχή Κότσικας της Σάμου προχώρησε ο δήμος Σάμου.
Σε επιβολή προστίμου 75.000 ευρώ ως διοικητική κύρωση στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών για αυθαίρετες παρεμβάσεις με συνέπεια την...υποβάθμιση του Περιβάλλοντος στη περιοχή Κότσικας της Σάμου προχώρησε ο δήμος Σάμου. Το πρόστιμο επιβλήθηκε  προς την Ιερά Μητρόπολη Σάμου διότι δεν συνεμορφώθη προς τις υποδείξεις του δήμου σχετικά με τις εργασίες κατασκευής... γηπέδου ποδοσφαίρου στην παραθάλλασια περιοχή από την Εκκλησία.

Όπως προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα του δήμου Σάμου η Μητρόπολη δεν προσκόμισε τα παραίτητα έγγραφα για το πρόγραμμα εργασιών στο σημείο, ούτε τους εγκεκριμένους περιβαλλοντικούς όρους, ενώ προχώρησε σε αυθαίρετες παρεμβάσεις με αποτέλεσμα την περιβαλλοντική υποβάθμιση του τόπου, ενώ χαρακτηρίστικε αυθαίρετη η διάνοιξη δρόμου και η κατασκευή γηπέδου στην περιοχή Κότσικας της Σάμου.

Πηγή: aegaio