ΕΛΛΑΔΑ

Εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών για τον έγκαιρο καθαρισμό σχολείων

Δημοσίευση 15 Ιουλίου 2011, 19:28 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών για τον έγκαιρο καθαρισμό σχολείων
Facebook Twitter Whatsapp
«Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς και προκειμένου να καλυφθούν εγκαίρως οι ανάγκες καθαρισμού των σχολείων της χώρας, οι καθαρίστριες και οι καθαριστές σχολικών μονάδων πρέπει την 25η Αυγούστου 2011 να επιστρέψουν στις σχολικές μονάδες όπου υπηρετούν, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία καθαρισμού τους».
«Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς και προκειμένου να καλυφθούν εγκαίρως οι ανάγκες καθαρισμού των σχολείων της χώρας, οι καθαρίστριες και οι καθαριστές σχολικών μονάδων πρέπει την 25η Αυγούστου 2011 να επιστρέψουν στις σχολικές μονάδες όπου υπηρετούν, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία καθαρισμού τους». Αυτό αναφέρει επείγουσα εγκύκλιος, που υπογράφει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Δημήτρης Στεφάνου και απεστάλη προς όλες τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση και σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3943/2011, είχε προβλεφθεί ότι οι καθαρίστριες και οι καθαριστές σχολικών μονάδων για το διάστημα που δεν λειτουργούν τα σχολεία θα πρέπει να απασχολούνται στον καθαρισμό υπηρεσιών του οικείου δήμου και των νομικών προσώπων.