ΕΛΛΑΔΑ

Πλήγμα για τον τουρισμό οι απεργίες των ιδιοκτητών ταξί

Δημοσίευση 18 Ιουλίου 2011, 16:27 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πλήγμα για τον τουρισμό οι απεργίες των ιδιοκτητών ταξί
Facebook Twitter Whatsapp
Νέα αρνητική εικόνα για τη χώρα και τον τουρισμό, δημιουργεί η κινητοποιήση των ιδιοκτητών ταξί, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Νέα αρνητική εικόνα για τη χώρα και τον τουρισμό, δημιουργεί η κινητοποιήση των ιδιοκτητών ταξί, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. «Οι δυσκολίες ή και ο αποκλεισμός στην πρόσβαση στα αεροδρόμια και τα λιμάνια, δημιουργούν προβλήματα στον τουρισμό, βασικό πυλώνα ανάπτυξης και ελπίδα της χώρας μας για να βγει από την κρίση», τονίζει ο ΣΕΤΕ και καλεί την Κυβέρνηση και τους ενδιαφερόμενους κλάδους να προσέλθουν με ψυχραιμία σε διάλογο και να καταλήξουν σε συμφωνία το συντομότερο δυνατόν, ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα για την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Σημειώνεται ότι με αντίστοιχες ανακοινώσεις τους τόσο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ) όσο και ο φορέας των τουριστικών πρακτόρων (Hatta) καταδίκασαν τον αποκλεισμό της πρόσβασης στα αεροδρόμια και τα λιμάνια ζητώντας, με τη σειρά τους, την άμεση διευθέτηση του ζητήματoς.