ΕΛΛΑΔΑ

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας λόγω χρεών

Δημοσίευση 19 Ιουλίου 2011, 09:15 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νέα απόπειρα αυτοκτονίας λόγω χρεών
Facebook Twitter Whatsapp
Την ημέρα των γενεθλίων του επέλεξε ένας 54χρονος Χανιώτης για να βάλει τέλος στη ζωή του ρίχνοντας σε γκρεμό το Ι.Χ. που οδηγούσε. Μάλιστα ο 54χρονος είχε προειδοποιήσει γι’ αυτήν την απόφαση του.
Την ημέρα των γενεθλίων του επέλεξε ένας 54χρονος Χανιώτης για να βάλει τέλος στη ζωή του ρίχνοντας σε γκρεμό το Ι.Χ. που οδηγούσε. Μάλιστα ο 54χρονος είχε προειδοποιήσει γι’ αυτήν την απόφαση του. Ο ίδιος επέλεξε να πάει στη Μαλάξα και να πέσει σε χαράδρα από μεγάλο ύψος.

Μάλιστα, κάλεσε τις αστυνομικές αρχές και τους είπε ότι δεν αντέχει άλλο λόγω των χρεών του προς τις τράπεζες. Το τηλεφωνικό κέντρο προσπαθούσε να τον μεταπήσει από το τηλέφωνο μέχρι να σπεύσουν οι αστυνομικοί.

Και η  Π.Υ. μόλις ενημερώθηκε έσπευσε στο σημείο μαζί με ασθενοφώρο του ΕΚΑΒ.

Ο 54χρονος είχε ήδη κάνει πράξη την απειλή του, όμως - σαν από θαύμα- το όχημα σταμάτησε στη μέση της χαράδρας. Οι πυροσβέστες αμέσως έστησαν την επιχείρηση για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.  Ο 54χρονος συνταξιούχος είχε  Άγιο καθώς γλύτωσε με ελαφρά τραύματα.

Είναι παντρεμένος με παιδιά και είπε στους αστυνομικούς ότι δε μπορούσε να αποπληρώσει το υπόλοιπο από μεγάλο δάνειο που είχε πάρει.

Πηγή: neatv.gr/cretalive.gr