ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αποκλεισμός δρόμου από εργαζόμενους του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς»

Δημοσίευση 19 Ιουλίου 2011, 11:36 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θεσσαλονίκη: Αποκλεισμός δρόμου από εργαζόμενους του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς»
Facebook Twitter Whatsapp
Σε αποκλεισμό της οδού Εθνικής Αμύνης, στο ύψος του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης προχώρησαν οι εργαζόμενοι του ιδρύματος, από τις 10.00 ως τις 11 π.μ., διαμαρτυρόμενοι για τις ρυθμίσεις του νέου υγειονομικού χάρτη του υπουργείου Υγείας και τον σχεδιασμό του για τη λειτουργία του νοσοκομείου.
Σε αποκλεισμό της οδού Εθνικής Αμύνης, στο ύψος του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης προχώρησαν οι εργαζόμενοι του ιδρύματος, από τις 10.00 ως τις 11 π.μ., διαμαρτυρόμενοι για τις ρυθμίσεις του νέου υγειονομικού χάρτη του υπουργείου Υγείας και τον σχεδιασμό του για τη λειτουργία του νοσοκομείου. «Εχουμε επτά πλήρως εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες, 4000 χειρουργεία το χρόνο, έντεκα τη μέρα, κατά μέσο όρο. Μας αφήνει μια παιδοχειρουργική και μια ΩΡΛ και μεταφέρει μεταξύ άλλων και την καρδιοχειρουργική στον «Άγιο Δημήτριο», ενώ εμείς διαθέτουμε υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του εργασιακού σωματείου και πρόεδρος της ΕΔΟΘ Πέτρος Κετικίδης.

 Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν αύριο στις εννιά το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην πλατεία Αριστοτέλους.