ΕΛΛΑΔΑ

Καταργείται το Στρατολογικό Γραφείο Ρεθύμνου

Δημοσίευση 21 Ιουλίου 2011, 13:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Καταργείται το Στρατολογικό Γραφείο Ρεθύμνου
Facebook Twitter Whatsapp
Στην κατάργηση του Στρατολογικού Γραφείου Ρεθύμνου προχώρησε το ΓΕΣ, με στόχο τη συγχώνευσή του στη νέα Στρατολογική Υπηρεσία Κρήτης, που θα εδρεύει στο Ηράκλειο.
Στην κατάργηση του Στρατολογικού Γραφείου Ρεθύμνου προχώρησε το ΓΕΣ, με στόχο τη συγχώνευσή του στη νέα Στρατολογική Υπηρεσία Κρήτης, που θα εδρεύει στο Ηράκλειο. Η κατάργηση εντάσσεται στις συγχωνεύσεις που έχουν αποφασιστεί για πολλές υπηρεσίες του δημόσιου τομέα, και από τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου, η εξυπηρέτηση για στρατολογικές υποθέσεις των Ρεθυμνιωτών θα γίνεται από τη Στρατολογική Υπηρεσία Ηρακλείου (τμήμα Ρεθύμνου), που θα στεγάζεται στην οδό Πιτσουλάκη και Καραϊσκάκη 2, περιοχή Πατέλες, με ταχυδρομικό κώδικα 71307 και τηλέφωνα εξυπηρέτησης: 2813400100, 2813400112.

Μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία η εξυπηρέτηση θα γίνεται από το υπάρχον στρατολογικό γραφείο στο Ρέθυμνο, το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό έως και την Παρασκευή, 12 Αυγούστου.

Έτσι, οι νέοι καλλικρατικοί δήμοι στο νομό θα ενημερώνουν μέσω των ΚΕΠ τους πολίτες, ενώ θα υπάρξει και συνεργασία τόσο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνης, όσο και των ΕΛΤΑ (αλληλογραφία), για την ομαλή μετάβαση και γνωστοποίηση των νέων δεδομένων που επιφέρει η κατάργηση του Στρατολογικού Γραφείου στο Ρέθυμνο.