ΕΛΛΑΔΑ

Λουκέτο για έναν μήνα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Δημοσίευση 23 Ιουλίου 2011, 16:43 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Λουκέτο για έναν μήνα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Facebook Twitter Whatsapp
Την πρώτη Αυγούστου βάζει λουκέτο και για ένα μήνα το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, καθυστερώντας το κλείσιμο για μία εβδομάδα όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, καθώς υπήρχαν εκκρεμότητες που έπρεπε να διευθετηθούν.
Την πρώτη Αυγούστου βάζει λουκέτο και για ένα μήνα το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, καθυστερώντας το κλείσιμο για μία εβδομάδα όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, καθώς υπήρχαν εκκρεμότητες που έπρεπε να διευθετηθούν. Όπως ανέφερε σήμερα ο αντιπρύτανης αρμόδιος για οικονομικά θέματα, Μιχάλης Ζουμπουλάκης, με το κλείσιμο του Π.Θ. εκτιμάται ότι θα εξοικονομηθούν πενήντα χιλιάδες ευρώ σε ηλεκτρικό ρεύμα, ποσό ελάχιστον βέβαια για να καλύψει τις ανάγκες του Πανεπιστημίου που οφείλει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ σε προμηθευτές μόνο το 2010.

Πάντως το Πανεπιστήμιο πέτυχε να εξοικονομήσει τουλάχιστον 75.000 ευρώ από τη μείωση των ενοικίων κατά 20% στα επτά κτίρια που νοικιάζει στο Βόλο. Μόνο με τον έναν ιδιοκτήτη του κτιρίου Εφραίμογλου στην αρχή της Ιάσονος βρίσκεται στα δικαστήρια, καθώς όχι μόνον δεν αποδέχθηκε τη μείωση, αλλά ζητούσε κι αύξηση.


Πηγή: e-volos.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr