ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Παρουσίαση μελέτης για την ανάπλαση της περιοχής Μύλος

Δημοσίευση 25 Ιουλίου 2011, 19:12 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ηράκλειο: Παρουσίαση μελέτης για την ανάπλαση της περιοχής Μύλος
Facebook Twitter Whatsapp
Η παρουσίαση της πρότασης της "πρώτης φάσης της μελέτης ανάπλασης της περιοχής Μύλος" Αγ. Νικολάου Λασιθίου πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Δήμο Αγίου Νικολάου.
Η παρουσίαση της πρότασης της "πρώτης φάσης της μελέτης ανάπλασης της περιοχής Μύλος" Αγ. Νικολάου Λασιθίου πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Δήμο Αγίου Νικολάου. Μετά από την παρουσίαση της πρότασης από εκπροσώπους της ομάδας των μελετητών έγιναν κάποιες παρατηρήσεις και δόθηκαν κατευθύνσεις σύμφωνα με τα τεχνικά δεδομένα της μελέτης τα οποία αφορούν κυρίως την ασφαλή κίνηση των πεζών, των ΑΜΕΑ, των τροχοφόρων αλλά και την οργανωμένη στάθμευση των αυτοκινήτων με στόχο την βελτίωση, σε μεγάλο βαθμό, του κυκλοφοριακού.

«Η συνοικία του Μύλου βρίσκεται στην κορυφή του ομώνυμου λόφου δίπλα στην θάλασσα και δεσπόζει στην περιοχή ενώ περικλείεται από την ακτή της Κιτροπλατείας, την παραθαλάσσια Ακτή Θεμιστοκλέους και το Λιμάνι του Αγίου Νικολάου. Η ανάπλαση της περιοχής Μύλος έχει σκοπό την αναβάθμιση των υφιστάμενων κοινόχρηστων εκτάσεων και τη δημιουργία νέων λειτουργικών χώρων με σύγχρονη αισθητική ώστε η περιοχή να γίνει πιο ελκυστική» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δ. Κουνενάκης.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr