ΕΛΛΑΔΑ

Αντιδράσεις του δήμου Πειραιά στην κατάργηση λεωφορειακών γραμμών

Δημοσίευση 26 Ιουλίου 2011, 15:47 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αντιδράσεις του δήμου Πειραιά στην κατάργηση λεωφορειακών γραμμών
Facebook Twitter Whatsapp
Την αντίδραση του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, προκάλεσε η απόφαση του υπουργού Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση να προχωρήσει στην κατάργηση των λεωφορειακών γραμμών (802, 803, 804 και 872), στον Πειραιά.
Την αντίδραση του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, προκάλεσε η απόφαση του υπουργού Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση να προχωρήσει στην κατάργηση των λεωφορειακών γραμμών (802, 803, 804 και 872), στον Πειραιά. Ο κ. Μιχαλολιάκος, σε επιστολή του προς τον κ. Ραγκούση, εκφράζει την αντίθεσή του στην απόφαση αυτή τονίζοντας ότι οι γραμμές αυτές εξυπηρετούσαν δύο πολυπληθέστατα διαμερίσματα του Πειραιά, το Δ΄ και το Ε΄, καθώς και την πρόσβαση των πολιτών στο κοιμητήριο στο Σχιστό.

«Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία οι δημόσιες συγκοινωνίες πρέπει να έχουν αντίληψη της προσφοράς τους στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαιτέρα των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν στις μετακινήσεις τους, καθώς δεν ανήκουν στα υψηλότερα εισοδηματικά κλιμάκια», υπογραμμίζει ο κ.Μιχαλολιάκος στην επιστολή του και αναφέρει ότι η απόφαση του υπουργού ελήφθη αιφνιδιαστικά, χωρίς καμία διαβούλευση με τον δήμο Πειραιά.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr