ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιξαν τα Τέμπη μετά την ολοκλήρωση των εργασιών

Δημοσίευση 27 Ιουλίου 2011, 14:23 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Άνοιξαν τα Τέμπη μετά την ολοκλήρωση των εργασιών
Facebook Twitter Whatsapp
Ολοκληρώθηκαν, λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι, οι εργασίες στην Κοιλάδα των Τεμπών, που κράτησαν κλειστό το δρόμο από τις 8 το πρωί.
Ολοκληρώθηκαν, λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι, οι εργασίες στην Κοιλάδα των Τεμπών, που κράτησαν κλειστό το δρόμο από τις 8 το πρωί. Όπως είχε ανακοινωθεί από την εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», ύστερα από μικρή βροχόπτωση, που σημειώθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει προβλήματα, κρίθηκε απαραίτητη η επέμβαση προκειμένου να εκτελεστούν έργα καθαρισμού-συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.

Από νωρίς το πρωί, τρία συνεργεία έπιασαν δουλειά για τη συντήρηση και την επιδιόρθωση των φρακτών, καθώς και τον καθαρισμό των υλικών, που είχαν πέσει στις περιφράξεις. Δύο αναρριχητές, τρεις μηχανικοί από το Τμήμα Λειτουργίας και πολυμελές κλιμάκιο της «Αιγαίου», συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Όση ώρα εκτελούνταν οι εργασίες, η κυκλοφορία διεξάγονταν, για τα μεν ΙΧ μέσω του παραλιακού άξονα, για τα δε βαρέα οχήματα μέσω Ελασσόνας ή Τρικάλων-Εγνατίας.

Στις δύο το μεσημέρι, όπως προβλεπόταν, η κοιλάδα δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr