ΕΛΛΑΔΑ

Σάμος: Κινητοποιήσεις κατοίκων λόγω της έλλειψης αγροτικού γιατρού

Δημοσίευση 28 Ιουλίου 2011, 12:53 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σάμος: Κινητοποιήσεις κατοίκων λόγω της έλλειψης αγροτικού γιατρού
Facebook Twitter Whatsapp
Έτοιμοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις είναι οι κάτοικοι του Μαραθοκάμπου Σάμου, αφού μέχρι σήμερα στερούνται τις υπηρεσίες αγροτικού γιατρού. Αυτό που ζητούν είναι να καλυφθεί η θέση του αγροτικού γιατρού, υποστηρίζοντας ότι για μία απλή συνταγογράφιση οι ηλικιωμένοι πρέπει να μετακινηθούν στο Κέντρο Υγείας στο Καρλόβασι.
Έτοιμοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις είναι οι κάτοικοι του Μαραθοκάμπου Σάμου, αφού μέχρι σήμερα στερούνται τις υπηρεσίες αγροτικού γιατρού. Αυτό που ζητούν είναι να καλυφθεί η θέση του αγροτικού γιατρού, υποστηρίζοντας ότι για μία απλή συνταγογράφιση οι ηλικιωμένοι πρέπει να μετακινηθούν στο Κέντρο Υγείας στο Καρλόβασι. Τη θερινή περίοδο, όπως τονίζουν, ο πληθυσμός διπλασιάζεται λόγω των επισκεπτών και για οτιδήποτε συμβεί δεν υπάρχει ιατρική κάλυψη. Μόνο για δύο μέρες πηγαίνει ένας γιατρός, και μάλιστα για λίγες ώρες, ο οποίος πρέπει να καλύψει μία μεγάλη περιοχή με αρκετό κόσμο.

Η τοπική κοινότητα θα κλείσει για τρεις ημέρες, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αποκλεισμό του Κέντρου Υγείας στο Καρλόβασι, εάν δε γίνει κάτι.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr