ΕΛΛΑΔΑ

Nέα υπηρεσία ξενάγησης των τουριστών στην Αθήνα

Δημοσίευση 28 Ιουλίου 2011, 14:05 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Nέα υπηρεσία ξενάγησης των τουριστών στην Αθήνα
Facebook Twitter Whatsapp
Μια νέα υπηρεσία που αφορά την υποδοχή των επισκεπτών τουριστών εγκαινιάζει από αυτή την τουριστική περίοδο ο δήμος Αθηναίων μέσω της εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης (ΕΤΟΑ).
Μια νέα υπηρεσία που αφορά την υποδοχή των επισκεπτών τουριστών εγκαινιάζει από αυτή την τουριστική περίοδο ο δήμος Αθηναίων μέσω της εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης (ΕΤΟΑ). "This is MY Athens" ονομάζεται αυτή η υπηρεσία, που έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους επισκέπτες της Αθήνας με τους "Athens Locals", τους ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν την πόλη, με αυτούς που την ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, τους κατοίκους της.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εθελοντές Αθηναίους πολίτες που θέλουν να περάσουν χρόνο με τους επισκέπτες της πόλης, να μοιραστούν ένα κομμάτι της ζωής τους μαζί τους ώστε να δουν τα διαφορετικά πρόσωπα της Αθήνας, να δείξουν στους επισκέπτες αξιοθέατα που δεν θα βρουν στους ταξιδιωτικούς οδηγούς, τα αγαπημένα τους cafes, το στέκι του για τα καλύτερα cocktails ή τη… μυστική του κρυψώνα με την καλύτερη θέα της πόλης. Ο βασικός σκοπός του προγράμματος είναι ο εμπλουτισμός της εμπειρίας του επισκέπτη της Αθήνας και η πολιτιστική ανταλλαγή για τους πολίτες της.

Μάλιστα περισσότεροι από 150 εθελοντές δήλωσαν συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας www.thisisathens.org στο πρόγραμμα This is MY Athens προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα υποδοχής των επισκεπτών της πόλης.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr