ΕΛΛΑΔΑ

Παρατείνεται η προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Δημοσίευση 29 Ιουλίου 2011, 12:02 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παρατείνεται η προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου
Facebook Twitter Whatsapp
Μέχρι το τέλος Αυγούστου έχουν τη δυνατότητα οι επιχειρήσεις του Νομού Ηρακλείου να υποβάλουν φάκελο συμμετοχής στον "2ο διαγωνισμό για την ανάδειξη καλών επιχειρηματικών πρακτικών και επιβράβευση της επιχειρηματικής Αριστείας για το Νομό Ηρακλείου", που προκηρύσσει το Επιμελητήριο Ηρακλείου -μέλος του Enterprise Europe Network.
Μέχρι το τέλος Αυγούστου έχουν τη δυνατότητα οι επιχειρήσεις του Νομού Ηρακλείου να υποβάλουν φάκελο συμμετοχής στον "2ο διαγωνισμό για την ανάδειξη καλών επιχειρηματικών πρακτικών και επιβράβευση της επιχειρηματικής Αριστείας για το Νομό Ηρακλείου", που προκηρύσσει το Επιμελητήριο Ηρακλείου -μέλος του Enterprise Europe Network. Η νέα παράταση για την υποβολή του σχετικού φακέλου κρίθηκε αναγκαία μετά από αίτημα επιχειρηματιών να δοθεί επιπλέον χρόνος προετοιμασίας, μεσούντος του καλοκαιριού.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ενδυνάμωση της τοπικής επιχειρηματικής κουλτούρας, με την απόδοση της δέουσας σπουδαιότητας στο "επιχειρείν" και την άμιλλα μεταξύ των επιχειρήσεων σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο για την ανάδειξη, προώθηση και την ευρύτερη εφαρμογή επιτυχημένων πρωτοβουλιών και τακτικών.

Ο διαγωνισμός αφορά αποκλειστικά επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Οι επιχειρήσεις που θα διακριθούν θα τιμηθούν σε ειδική επίσημη τελετή.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr