ΕΛΛΑΔΑ

ΟΑΣΑ: Διευρύνεται το ωράριο σε λεωφορειακές γραμμές

Δημοσίευση 1 Αυγούστου 2011, 08:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
ΟΑΣΑ: Διευρύνεται το ωράριο σε λεωφορειακές γραμμές
Facebook Twitter Whatsapp
Στην αναπροσαρμογή του ωραρίου λειτουργίας λεωφορειακών γραμμών που εξυπηρετούν βασικούς συγκοινωνιακούς κόμβους της Αθήνας προχωρεί από σήμερα ο ΟΑΣΑ.
Στην αναπροσαρμογή του ωραρίου λειτουργίας λεωφορειακών γραμμών που εξυπηρετούν βασικούς συγκοινωνιακούς κόμβους της Αθήνας προχωρεί από σήμερα ο ΟΑΣΑ. Ο Οργανισμός ανακοίνωσε την επέκταση ωραρίου από τις 00:30 τα μεσάνυχτα έως τις 05:30 το πρωί και την αναπροσαρμογή της διαδρομής για τις ώρες αυτές, των παρακάτω λεωφορειακών γραμμών:

Χ95 ΣΥΝΤΑΓΜΑ- ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ : Από τις 00:30 έως τις 05:30 επεκτείνεται η διαδρομή από τη πλατεία Συντάγματος έως το λιμάνι του Πειραιά (πλατεία Καραϊσκάκη). Διευκρινίζεται ότι η διαδρομή διέρχεται μέσω της Λεωφόρου Συγγρού και της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Για τις πρωινές ώρες στις οποίες το σύνολο του δικτύου αστικών συγκοινωνιών είναι σε λειτουργία, δηλαδή από τις 05:30 έως και τα μεσάνυχτα ισχύει το σημερινό της τέρμα (πλατεία Συντάγματος).

Χ93 ΣΤ. ΥΠΕΡ. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ- ΑΕΡ/ΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ: Από τις 00:30 έως τις 05:30 επεκτείνεται η διαδρομή της υφιστάμενης γραμμής μέχρι το λιμάνι του Πειραιά (πλατεία Καραϊσκάκη). Διευκρινίζεται ότι η διαδρομή διέρχεται μέσω της Λεωφόρου Κηφισού.

Για τις πρωινές ώρες στις οποίες το σύνολο του δικτύου αστικών συγκοινωνιών είναι σε λειτουργία, δηλαδή από τις 05:30 έως και τα μεσάνυχτα ισχύει το σημερινό της τέρμα (Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού)

Όλο το 24ωρο λειτουργεί ήδη η λεωφορειακή γραμμή Χ96 ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ EXPRESS (μέσω Λ. Ποσειδώνος και Λ. Βάρης), η οποία έχει ενισχυθεί ώστε να διευκολύνει την εξυπηρέτηση των επιβατών από το Λιμάνι του Πειραιά και προς το Αεροδρόμιο.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr