ΕΛΛΑΔΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας στη συριακή πρεσβεία από τον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση 1 Αυγούστου 2011, 22:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παράσταση διαμαρτυρίας στη συριακή πρεσβεία από τον ΣΥΡΙΖΑ
Facebook Twitter Whatsapp
Παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Συρίας στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει αύριο το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας έτσι "την οργή του για την δολοφονική επίθεση του δικτατορικού καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ εναντίον των εξεγερμένων πολιτών της μαρτυρικής πόλης Χάμα".
Παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Συρίας στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει αύριο το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας έτσι "την οργή του για την δολοφονική επίθεση του δικτατορικού καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ εναντίον των εξεγερμένων πολιτών της μαρτυρικής πόλης Χάμα". Σε μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση για το καθεστώς Άσαντ, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι "η συριακή χούντα βάζοντας στο στόχαστρο ακόμα και παιδιά, στερώντας από τον πληθυσμό νερό, τροφή και ηλεκτρικό, αντιμετωπίζει πλέον με μεθόδους γενοκτονίας την πολύμηνη ηρωική εξέγερση του συριακού λαού για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Μια εξέγερση που αποτελεί βασικό κρίκο στην αλυσίδα των αραβικών εξεγέρσεων που ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβρη από την Τυνησία και εξαπλώνονται τώρα έως και το κράτος του Ισραήλ".

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι "στο πλαίσιο πάντα των αρχών του διεθνούς δικαίου, μαζί με τα κινήματα των πολιτών σε όλο τον κόσμο και μαζί με τις κοινότητες των Συρίων που διαδηλώνουν σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη, συντονιζόμαστε με τον εξεγερμένο λαό της Συρίας, ζητώντας μαζί του εδώ και τώρα την παραίτηση τη αιματοβαμμένου καθεστώτος".

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr