ΕΛΛΑΔΑ

Tραμ, ποδήλατο και θάλασσα!

Δημοσίευση 2 Αυγούστου 2011, 11:48 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Tραμ, ποδήλατο και θάλασσα!
Facebook Twitter Whatsapp
Σε εξέλιξη βρίσκεται μία εξαιρετική ιδέα από τη νεοσυσταθείσα εταιρία των μέσων σταθερής τροχιάς (ηλεκτρικός, μετρό, τραμ). Η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. (Σταθερές Συγκοινωνίες) πραγματοποιεί από τις αρχές Ιουλίου, πρόγραμμα προώθησης συνδυασμένης χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς και του ποδηλάτου.
Σε εξέλιξη βρίσκεται μία εξαιρετική ιδέα από τη νεοσυσταθείσα εταιρία των μέσων σταθερής τροχιάς (ηλεκτρικός, μετρό, τραμ). Η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. (Σταθερές Συγκοινωνίες) πραγματοποιεί από τις αρχές Ιουλίου, πρόγραμμα προώθησης συνδυασμένης χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς και του ποδηλάτου. Αν θέλετε να κάνετε ποδηλατάδα στην παραλία και να απολαύσετε τη θαλασσινή αύρα και το ηλιοβασίλεμα, πάρτε το τραμ και πηγαίνετε στο Φλοίσβο, στις στάσεις ΦΛΟΙΣΒΟΣ ή ΠΑΡΚΟ ΦΛΟΙΣΒΟΥ.

Αρκεί ένα ακυρωμένο έως και μιάμιση ώρα πριν εισιτήριο Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης και μπορείτε να εξασφαλίσετε δωρεάν ποδήλατο για μιάμιση ώρα. 35 ποδήλατα εκ των οποίων 20 σπαστά, τα οποία μπορούν να μεταφερθούν με όλα τα ΜΜΜ, παιδικά ποδήλατα, αλλά και δίκυκλα ενηλίκων με επιπλέον καθισματάκι θα σας περιμένουν εκεί για ορθοπεταλιές. 

Το πρόγραμμα ισχύει από Τετάρτη έως και Σάββατο από τις 17.30 μέχρι και τις 20.30 μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr